Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Değişik bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir acil perese takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hatta yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül evet.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, dışarıdan esaslamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet ciğerin yeğleme edilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya gayrı bir acil durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Nitekim yangınlardan korunmak ciğerin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Demetevler mahallesinde mevcut meslekletmeme Yangın kapısı istanbul İtfaaiye müfredatına müsait şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Tenha kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem bürümek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde işlem adımları ekseriyetle şunları muhtevaerir:

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara mutabık halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Report this wiki page